Maling af loft med solid kvalitetsmaling

Er det blevet tid til maling af loft? Hos Malerfirmaet Mads Thiemke maler vi alle typer lofter hos både private og erhverv. Vi anvender udelukkende solid kvalitetsmaling, der holder, så du er sikret et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi holder til i Hillerød, hvor vi maler for både lokale kunder og kunder i blandt andet Fredensborg, Helsinge, Frederikssund og omegn.

Vejledning i at vælge den rette farve og nuance

Under normale omstændigheder skal lofter ikke males ret tit, og hvis man holder sig til den klassiske hvide farve, så opstår der sjældent et behov for en ny farve. Men der kan opstå småskader på loftet, og hvis væggene bliver malet, kan loftet komme til at virke falmet.

Vi maler gerne loftet i lige præcis den farve, nuance og kvalitet, som du ønsker. Der er meget stor forskel på lofter, og derfor du bør vælge en loftmaling, som passer til loftet, rummet og andre forhold såsom lysindfald. Farver kan i det hele taget påvirke rummets udtryk i både negativ og positiv retning.

Vi tilbyder råd og vejledning i forbindelse med maling af loft, så du kan vælge den bedste løsning, og så du ikke behøver at tænke på andet end valg af farve. Vi hjælper naturligvis gerne med valg af farve og nuance, hvis du er i tvivl, eller hvis du ønsker inspiration.


​Dialog og relationer skaber de bedste resultater

​Vi maler alle slags lofter lige fra gamle trælofter til nye betonlofter. Det kan være i forbindelse med nybyggeri, renovering eller fraflytning. Vi hjælper også i forbindelse med salgsklargøring, men det kan også være, at du blot vil have nogle andre farver uden nogen særlig årsag.

Vi er klar til at løfte opgaven, så du får et flot loft, der ser pænt ud i de næste mange år. Vi imødekommer også særlige ønsker og komplicerede opgaver. Det kan være ældre eller ligefrem gamle boliger, hvor der kan være helt specielle krav eller forhold.

Du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du vælge os til maling af loft eller andre maleropgaver. Vi har altid fokus på kvalitet, service og den tætte dialog. Derfor starter vi med en dialog, før vi går i gang med maleropgaven. Vi ser gerne, at dialogen fortsætter og udvikler sig til en nær relation.

Vi er overbevist om, at dialog og nære relationer skaber de bedste resultater. Derfor lytter vi til vores kunders ønsker, krav og ikke mindst behov, når vi får en maleropgave. Det er med til at sikre glade og tilfredse kunder, som kommer igen og igen.

Maleropgaver udføres for udlejere og håndværkere

​Vi udfører gerne malerarbejde for håndværkere, boligudlejere og boligforeninger. Det kan for eksempel være fraflytningslejligheder, men det kan også være i forbindelse med modernisering og renovering. Vi maler også i forbindelse med blandt andet vand- og brandskader.

Vi kan endvidere komme ud i forbindelse med håndværkerbesøg, hvor der efterfølgende er behov for malerarbejde. Der kan for eksempel være behov for maling af loft og vægge, hvis der er lavet en ny væg, eller hvis den gamle er fjernet.

Hvad koster maling af loft?

Vores priser for maling af loft afhænger først og fremmest af loftets tilstand. Mindre huller er nemme at udbedre, men de skal stadig spartles og slibes. Ældre lofter kan have behov for filt eller lignende. I helt særlige tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp af en snedker eller tømrer.

Prisen afhænger også af dit valg af selve malingen og af antallet af lag. Maling i god kvalitet behøver færre lag. Det kan være tilstrækkeligt med et lag, hvis et hvidt loft blot skal friskes op. Et misfarvet loft eller et mørkt loft, som skal males hvidt, kan derimod have behov for mere end to lag.

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på, at kvaliteten og holdbarheden bliver i top. Vi har en stor faglig integritet og derfor forlader vi ikke opgaven, før kunden er 100 procent tilfreds med arbejdet. Det er måske den vigtigste grund til, at du skal vælge vores malerfirma.

Få et malertilbud til en konkurrencedygtig pris

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en nærmere snak om dine ønsker og dit budget. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på maling af loft. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser for vores malerarbejde.

Du kan ringe på telefon 20 85 99 77 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail mads@thiemkemaler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Malerfirmaet Mads Thiemke

CVR: 37801143

Kontakt os

Telefon:
20 85 99 77

E-mail:

mads@thiemkemaler.dk