Maling af loft med solid kvalitetsmaling

Maling af loft kan være et behov, der opstår i enhver bolig. Nye som gamle. Hos Malerfirmaet Mads Thiemke tilbyder vi maling af alle typer lofter hos såvel private og erhverv i Hillerød, Fredensborg, Helsinge og Frederikssund. Vi anvender udelukkende solid kvalitetsmaling, der holder, så du er sikret et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi tilbyder maling af loft i lige præcis den farve, du gerne vil have. I og med at der er stor forskel på lofter, skal der naturligvis en loftmaling til, der passer til netop dit loft. Vi skal nok rådgive dig til den rigtige løsning, så du ikke selv skal bekymre dig om andet end at vælge farve.

Professionel og kvalitetsbevidst maling af loft

Har du brug for maling af træloft i din gamle bolig, eller skal du flytte i nyt, hvor der skal males for første gang? Vi er klar til at løfte opgaven, så du får et flot loft, der ser pænt ud de næste mange år.

Har du særlige ønsker, kan vi også imødekomme disse, da vi er her for at løfte opgaven til din tilfredsstillelse.

Når du vælger os til en opgave, kan du være sikker på, at kvaliteten altid er i orden. Det er vores største fokus sammen med en tæt kundeforhold. 

Vi er overbevist om, at nære relationer skaber de bedste resultater, og derfor lytter vi altid til dine ønsker, krav og ikke mindst behov, når det kommer til maling af loft.

Bestil din opgave til en konkurrencedygtig pris

Vil du have et godt tilbud på maling af loft i din private bolig eller virksomhed, eller har du måske et sommerhus, der trænger til kyndige penselstrøg? Så kontakt os ganske uforpligtende for at aftale nærmere - uanset om du bor i Frederikssund, Fredensborg, Hillerød, Helsinge eller et andet sted.

Vi kan kontaktes på telefon 20 85 99 77 eller på mads@thiemkemaler.dk.​​

Kontakt os

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Malerfirmaet Mads Thiemke

CVR: 37801143

Kontakt os

Telefon:
20 85 99 77

E-mail:

mads@thiemkemaler.dk