Spartling af væg udføres af kompetent firma​

Skal du bruge en professionel maler til spartling af væg? Malerfirmaet Mads Thiemke er eksperter i vægspartling og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Vi arbejder primært for private og erhverv i områderne nær Hillerød, Fredensborg, Helsinge og Frederikssund, men kommer også gerne uden for disse områder.

Udover spartling af væg, tilbyder vi også vores kompetencer til alle andre typer maleropgaver, herunder maling af loft. Ingen opgave er for stor eller lille til os, så du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig.

Vi tilbyder spartling af væg til en god pris

Hvis du har brug for hjælp til spartling af væg, kan vi garantere dig en god pris. Prisen varierer naturligvis alt efter opgavens omfang, men vi finder altid en pris, der matcher dig og dit budget.​

Trods vores gode priser på spartling af væg, har vi stor fokus på at udføre alt maler- og spartelarbejde i høj kvalitet. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os! 

Har du særlige ønsker, kan vi også imødekomme disse, da vi er her for at løfte opgaven til din tilfredsstillelse.

Ring for at høre mere om spartling af huller i væg

Har vi vækket din interesse, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om spartling af væg. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål samt give et uforpligtende tilbud på enhver opgave - uanset om det er i Hillerød, Frederikssund, Fredensborg, Helsinge eller et helt andet sted.

Ring til os på telefon 20 85 99 77 eller send os en e-mail på mads@thiemkemaler.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig!​

Kontakt os

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Malerfirmaet Mads Thiemke

CVR: 37801143

Kontakt os

Telefon:
20 85 99 77

E-mail:

mads@thiemkemaler.dk